3 juni 2016

Dit was een hele indrukwekkende dag. Heb jij ook al echt in de ogen van iemand gekeken?

Vandaag heb ik veel mensen ontmoet, mogen kijken en verhalen gedeeld. En nee, het is geen groter plan. Behalve dan dat ik gisteravond had bedacht, hier ga ik iets mee doen. En nadat ik vanochtend eindelijk genoeg moed bij elkaar had geraapt, het gewoon heb gedaan.

IMG_20160603_233925

Wat me bij is gebleven? Dat iemand er bewust voor koos om haar trein te missen om dit te ervaren. De glimlach die op gezichten …van passerende mensen kwam. De gesprekken. En vooral de bubbel. Te midden van honderden passerende mensen en de herrie van de verbouwing, ontstond er een uniek moment waarin ik met iemand verbonden was en al het andere er even niet toe deed.
Dankjulliewel.

Ik houd je op de hoogte van mijn volgende belevenissen via deze pagina en instagram. En als je zelf een mooie verbinding hebt gehad, voel je dan vrij om een foto van jouw/jullie ogen hier te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *