Graag jouw steun

clipboard07Kijk naar dit oog en vertel me wat je denkt. Ik weet dat de foto technisch niet 100% scherp is, maar dat is mijn technische tekortkoming bij het fotograferen. Wat ik je wil vragen is of je vindt dat dit oog, deze persoon, het waard is om gezien te worden. Het deed pijn om het verhaal van deze persoon te horen, hoe mensen hem hebben behandeld en hoe laag zijn zelfbeeld is. Hij ziet zelf niet eens in hoe mooi zijn ogen zijn. Vanwege zijn privacy zal ik geen verdere details van zijn verhaal delen, maar ik weet dat hij mijn pagina zal bekijken.

Kun je alsjeblieft een reactie plaatsen, dit bericht delen, om hem te laten zien dat jij vindt dat zijn oog mooi is en dat hij het waard is?
Vanuit mijn hart dank ik je.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *