Verbinding in 2017

De laatste dag van 2016 mocht ik op een prachtige manier afsluiten. Overdag zat ik voor Twee minuten verbinding op Utrecht Centraal; weliswaar hield ik het door de ijzige kou niet langer vol dan een uurtje, maar nog steeds; een uur vol verbinding! Zoiets hartverwarmends wens ik iedereen toe, elke dag weer.

clipboard23Vervolgens sloot ik het oude jaar dan echt af met nog meer prachtige verbindingen toen ik met Twee minuten verbinding op het eindejaarsfeest van Nataraj zat. Door de andere flow waar ik dan in zit, vergat ik bijna hoe je ook al weer het nieuwe jaar inluidt. Gelukkig was er de man met wie ik de laatste Twee minuten verbinding van 2016 had gedeeld; hij trok mij lachend de dansvloer op en zo begon het nieuwe jaar op een mooie manier. Gevolgd door schitterende Twee minuten verbindingen, de eersten van 2017.

Afgelopen week even geen Twee minuten verbinding, ik was heerlijk met mijn zoontje op vakantie. Een prachtige verbinding, om zoveel tijd met hem door te mogen brengen. Vandaag heeft hij nog steeds vakantie en toch kan ik rustig zitten schrijven, want hij is druk. Zoals het een echte ridder (hij dus) betaamt is hij momenteel een prinses (het buurmeisje) aan het redden die hoog in een toren (stapelbed) zit opgesloten.

Wat dit nieuwe jaar gaat brengen? Ik heb geen idee, want ik ben niet zo van vaste plannen. Wel weet ik dat mijn dagen vol zullen blijven met verbinding, liefde, licht en mooie dingen. En misschien kom ik jou daar ook bij tegen, wellicht zelfs komende week al. Voor Twee minuten verbinding of een ander fijn moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *