Verbinding – gelijkheid voor iedereen

De griep heeft mij zo te pakken gehad, dat ik deze week nog niet op het koude station zal gaan zitten om de verbinding aan te gaan. Wel wil ik jullie graag op de hoogte brengen van mijn nieuwe initiatief, Kies voor de grondwet, ook dat draait om verbinding.

80% van de kiezers is voor de grondwet, maar is verdeeld over te veel partijen. De partij die tegen de grondwet is en tegen gelijkheid voor iedereen, heeft slechts 20% van de stemmen, maar staat wel bovenaan in de peilingen. Dat betekent dat die boodschap leidend zal zijn na de verkiezingen. Laten we dat voorkomen en met die 80% samen sterk gaan staan, voor onszelf, voor elkaar en voor de grondwet.

In onderstaande video leg ik uit hoe dat kan, één partij vormen die voor de grondwet is en hoe de idealen van iedere partij na de verkiezingen nog steeds van betekenis zijn bij het vormen van het regeerakkoord.

Met dit initiatief laat ik zien, dat ik onze grondwet belangrijker vind dan de verschillen in de partijprogramma’s. Ik laat zien, dat ik samen sterk wil staan voor onze grondwet. Kijk ook op; www.kiesvoordegrondwet.nl

Willen jullie mij helpen om de verbinding aan te gaan voor onze grondwet, voor gelijkheid voor iedereen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *