Muur van verbinding (2)

Vandaag hebben we de Muur van verbinding verder gebouwd. Kijk op de pagina Muur van verbinding voor alle handen die aan de muur zijn toegevoegd.

En wat ben ik trots op mijn zoon, die in de trein op de heenweg, in Amsterdam tijdens de demonstratie “Sta op! tegen racisme” en ook weer op de terugweg in de trein aan iedereen vroeg of ze hun hand wilden tekenen  Kleine grote held

Help ook om deze muur voorbij alle andere muren te laten gaan. Maak een foto of tekening van jouw hand, stuur die naar mij en dan komt ‘ie op de Muur van verbinding.

Eén reactie

  1. Was vond ik het leuk, om tijdens de demonstratie ‘om mijn hand’ te worden gevraagd voor jou muur van verbinding. Natuurlijk hebben wij ook onze hand getekend en ingekleurd. Je zoon is inderdaad een topkind! Hij heeft me steeds een andere kleur stift aangegeven, maar was ondertussen mensen aan het vragen voor meer handen. Zo leuk om te zien dat een kind zich zo open en enthousiast inzet! Bedankt dat ik mee mocht doen. Veel plezier met je projecten. Groetjes Jet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *