Stem op Twee minuten verbinding

Laat Twee minuten verbinding naar Lowlands gaan om nog meer verbinding te maken. Stem op https://www.npo3fm.nl/nieuws/3fm/375626-wil-jij-met-je-friends-naar-lowlands op de foto van Twee minuten verbinding.
Bovendien kun jij ook deel gaan uitmaken van team Twee minuten verbinding; plaats een reactie of tag iemand die ook mee wilt gaan.

Dit is wat team Twee minuten verbinding op Lowlands gaat doen:
Wij gaan de verbinding aan al voor Lowlands begint en gaan daar het hele festival mee door, met allerlei activiteiten om nog meer verbinding met andere bezoekers aan te gaan. De menselijke knoop, twee minuten oogcontact, een muur van verbinding, enz.

Bovendien, de verbinding wordt pas echt leuk omdat wij elkaar ook nog niet kennen. We vormen de ultieme creatieve verbindings en nieuwe vriendengroep met 5 mensen die voor 11 augustus op de foto van Twee minuten verbinding stemmen en een berichtje naar de fb pagina van Twee minuten verbinding sturen zodat we op 11 augustus kunnen beginnen onze vriendschap te vieren en ons grote plan voor verbinding op Lowlands met nog meer plezier en creativiteit vorm gaan geven.
Bekenden en onbekenden kunnen reageren, er wordt geloot wie er voor team Twee minuten verbinding mee gaan doen aan de wedstrijd van 3fm.

Dit zijn de spelregels vanuit 3fm:
1. Je moet van 12 tot en met 17 augustus te allen tijde opnemen met ‘Hallo, mag ik met 3FM mee naar Lowlands?’
2. Te lange stilte, ‘hallo’, ‘ehmm’, ‘AlphaBravoCharlie’ en zelfs een speciaal aangepaste voicemail zijn allemaal fout.
3. Alleen als jij en je vier andere vrienden dit allemaal goed doen, win je die kaarten voor Lowlands.

Bovendien zul je met je nieuwe vrienden van team Twee minuten verbinding in één ruime tent slapen en op leuke, bijzondere, creatieve en mooie manieren met elkaar en andere festivalgangers de verbinding aan gaan.

Hou je dus van een goed festival, nieuwe vrienden, gezelligheid, verbinding maken en een hoop plezier? Of ken je iemand die daar van houdt? Plaats een reactie of tag iemand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *