Mijn initiatieven voor meer verbinding

Er zijn duizenden manieren om je met elkaar te verbinden. Ik houd er van om bewust momenten voor verbinding te creëren en daarbij anderen uit te nodigen om de verbinding aan te gaan. Het kan heel simpel zijn. Kijk hieronder naar mijn initatieven, laat je inspireren en geniet.

 

Oog75

Twee minuten oogcontact
“Mag ik in jouw ogen kijken? voor Twee minuten verbinding” staat op het bord waarmee ik regelmatig op Utrecht Centraal of evenementen aanwezig ben. Gedurende twee minuten elkaar echt zien, de rest doet er even niet toe. Lees verder..

 

Kies voor verbinding
Eén agenda met alle evenementen en initiatieven die bijdragen aan meer verbinding in Nederland. Zodat je makkelijk kunt zien wat er allemaal voor moois te doen is. Naast die overzichtelijke agenda is er een lijst van organisaties. Lees verder..

 

Muur van verbinding (Wall of connection)
Bouw mee en laat deze muur van verbinding voorbij alle andere muren gaan. Het maakt niet uit hoe ver we van elkaar verwijderd zijn, we zijn allemaal verbonden. Help om de grootste muur ter wereld te maken en deel een foto of tekening van jouw hand. Lees verder..

 

Workshop Verbinding
Workshops met als hoofdthema verbinding. Voor bedrijven, op evenementen en festivals, bij verenigingen, etc. De inhoud van workshops is afhankelijk van de doelgroep en de aanleiding. Lees verder..