Mijn inzichten in verbinding

zijaanzichtMijn inzichten in verbinding, wat het is, wat het doet, verschillende filosofiën en hoe ik ervaar dat deze van toepassing zijn op de verbindingen die ik heb. Hieronder vind je een overzicht van de blogs die ik hierover geschreven heb:

“Ik ben geweldig” – tijdens verbindingen wens ik soms dat de ander zichzelf door mijn ogen zou kunnen zien om te zien wat voor prachtige persoon er tegenover me zit.

Een nieuwe start – Twee minuten verbinding is voor mij het meest liefdevolle wat ik kan doen; voor twee minuten kan en mag ik houden van de persoon tegenover mij. Mijn hart wijd open zetten voor iedereen.

Verbinding aangaan en verbreken – een gesprek met een onbekende vinden we leuk, maar hoe kunnen we het aangaan en verbreken? Dat vinden we zo lastig, dat we het vaak vermijden. Terwijl het zo simpel kan zijn.

Voor mijn zoon – waarom ik geloof dat verbinding helpt om een betere wereld te maken

Waardigheid – onze eigen waarden en die van anderen respecteren

Kwijt – hoe verbinding vaak te vinden is in crisis situaties, terwijl veel mensen vinden dat we het in Nederland kwijt zijn

Kinderen – wat we van kinderen kunnen leren over verbinding maken

Spiegel – ze zeggen dat de ogen de spiegel van de ziel zijn en dit is mijn beeld over deze filosofie

Angst – hoe verbinding kan helpen om onze angst en vooroordelen te overkomen