Workshop Verbinding

workshop2Ik bied verschillende workshops met het thema Verbinding aan, de inhoud is afhankelijk van de doelgroep. Zo kan de workshop bijvoorbeeld gericht zijn op bezoekers van een evenement of festival, bedrijven in tijden van reorganisaties, aanstaande buren in een nieuwbouw project en collega’s tijdens een teambuilding middag.

Er kunnen echt tientallen redenen zijn waarom jij een workshop wilt; gezamenlijke plannen ontwikkelen, een groep onbekenden op een andere manier met elkaar kennis laten maken, ter ondersteuning van verandertrajecten, het vergroten van medewerkerstevredenheid of gewoon omdat je wilt weten hoe je dat doet, meer verbinding maken.

Gratis maandelijkse workshop

Elke maand bied ik een gratis workshop aan. Kijk in de agenda voor de data en het specifieke thema van die maand. Meld je wel van te voren aan door een mail te sturen naar: tweeminutenverbinding@gmail.com

Hoe mag ik jullie verbinden?

Heb je belangstelling voor een workshop? Vertel me de reden en de doelgroep en ik zal je vertellen wat voor workshop ik jou/jullie kan bieden. Neem contact met me op.